Осем причини защо трябва да резервирате с TUI

В TUI, всичко е свързано с това да ви помогнат да “живеете щастливо”.

Има толкова много причини да изберете щастие с TUI. От хотели, подходящи само за възрастни, до гъвкавост – ако трябва да направите промяна в резервацията си. Да не забравяме, че Tui предлагат всякакви опции за пътуване – от плажни ваканции и градски бягства до екскурзии с водачи – така че намирането на нещо, което ви подхожда, е лесно.

Ето осем причини да резервирате с TUI през Premier Tours.

След като прочетете до края, разгледайте най-добрите ваканционни оферти.

1. Хотели, проектирани за цялото семейство
Tui разполагат с огромен избор от хотели, които ще направят щастливи всички членове на семейството. Семейно ориентираните хотели от колекцията TUI BLUE предлагат всичко – от детски клубове до водни паркове и изобилие от активности. Освен това има и много възможности за възрастни – какво ще кажете за курсове по коктейли или спа сесии?

2. Хотели, проектирани за възрастни

Ако пътувате без деца, хотелите за възрастни от колекцията TUI BLUE са перфектен избор. Имате ли желание за местна кухня? Premier tours ще се погрижим. Опитайте вкусни мезета в Турция или тапас в Испания. Освен това, ако не ви се стои на шезлонг, можете да останете активни с програмата BLUEf!t®, която включва всичко – от професионални фитнес класове до сесии за добруване.

 

3. Полети от местни летища 

Tui излитат от различни европейски градове, като Франкфурт, Мюнхен, Виена и София, така че можете да започнете ваканцията си от близко до вас летище. Освен това, когато пътувате на дълги разстояния с полет на TUI Airways, имате възможност да закупите пакета Премиум клас, който предлага редица предимства като достъп до летищен салон и 25 кг багаж.

 

4. Още повече избор и гъвкавост  

Tui имат широка гама от опции за полети и продължителности на ваканции, така че лесно можете да създадете пътуването, което ви подхожда. Premier Tours сме партньори с различни авиокомпании, за да ви предложим повече избор и гъвкавост от всякога. Не ви се иска стандартна 7 или 14-дневна ваканция? Няма проблем – имаме предложения, които пасват на графика ви.

 

5. Начини за резервация

Искаме да направим резервацията на вашето мечтано пътуване възможно най-лесна. и се свържете с нас holiday@premiertours.bg , да запазите любимите си ваканции с TUI.

 

6. Без притеснения, ако плановете ви се променят 

Имате нужда от гъвкавост в плановете си? С TUI Flex – допълнителна услуга, която можете да добавите към резервацията си, можете да се възползвате от безплатна анулация или промяна на дати до 15 дни преди пътуването. В случай на анулация, цялата заплатена стойност на резервацията се възстановява, с изключение на сумата за Flex пакета.

 

7. Помощ, когато и да ви трябва

Premier Tours сме тук за вас 24/7, докато сте на почивка. Можете да се свържете с нас по всяко време – нашият екип е на разположение за всякакви въпроси и съдействие. При необходимост от допълнителна помощ, ще се погрижим вашето пътуване да .

 

8. Всякакви видове пътувания

Tui разполагат с много видове ваканции – от плажни бягства до градски почивки и круизи. С корабите Mein Schiff на TUI Cruises, ще се насладите на луксозни круизи с изключително обслужване и ол инклузив изживяване. Корабите плават до множество дестинации по света, предлагайки на гостите уникални маршрути и комфорт на борда. 

 

Освен това, Premier Tours предлага луксозни и корпоративни пътувания, ексклузивни турове и индивидуални маршрути, за да отговорим на всички ваши желания и нужди.

Mein Schiff Cruise